Mert számít az egészség és a környezet

Vegyszermentes takarítás

Vegyszermentes takarításRengeteg különböző, erősebbnél erősebb tisztítószert ismerünk, használunk.

Sajnos egyik sem részletezi, hogy az összetevők között felsorolt vegyi anyagok milyen hatással lehetnek ránk, családunkra és környezetünkre. Számos erősebb vegyszer bőrünkkel érintkezve, vagy belélegezve allergiás reakciókat válthat ki. Nagyon gyakran a szükségesnél jóval nagyobb mennyiségű vegyszert használunk a ragyogó tisztaság reményében, azonban teljesen feleslegesen, sőt ezáltal még nagyobb teherrel sújtva saját magunk és környezetünk egészségét.

A döntés a miénk: tovább károsítjuk-e különféle allergén, vegyi anyagokkal családunk környezetét vagy olyan termékeket választunk, amely ugyanazt a hatékonyságot környezetbarát módon képes kifejteni.
 Keressen bennünket, vegye igénybe szolgáltatásunkat.Takarító cégünk várja hívását, legyen szó lakástakarításról. irodatakarításról, közintézményről.

Ha éppen most újította fel lakását, irodáját, üzlethelyoségét és a szennyeződésektől szeretne vegyszermentesen megszabadulni, várjuk jelentkezését!
 

Bízza ránk a szakszerű, vegyszermentes takarítást!

Egészségesebb otthon, zöldebb környezet

Vegyszermentes takarítás, szakképzett és megbízható kollégákkal.

Kiszállási területek hétköznapokon, egyeztett időpontban. Budapesten, Biatorbágyon, Budaörsön, Törökbálinton, Érden és Tárnokon.

Gyors ajánlatkérés!