Száradó habos szőnyegtisztítás

Száradó habos szőnyegtisztítás

A száradó hab, folyadékban eloszlatott gáz (levegő) keveréke. Az anyag kikristályosodik és magába zárja, megköti a feloldott szerves és szervetlen szennyeződéseket.

A szárazhabos szőnyegtisztítás, mely mindössze 7%-os vízmennyiséggel dolgozik. Ellentétben a hagyományos módszerrel, ahol a száradás napokig eltarthat, a szárazhabos szőnyegtisztítás során maximum 2 óra a száradási folyamat.

 Speciális súrolókefe használatával az aktív hab a szálak közé hatolva távolítja el a szennyeződéseket, egész a szálak belsőjétől azok végéig. A minimális vízhasználatnak köszönhetően a szőnyeg rövid időn belül megszárad, szinte azonnal járható. Száradás után nagy teljesítményű hengerkefés porszívóval kiporszívózzuk a szőnyeget mely a speciális hengerkeféknek köszönhetően 100 %-osan távolítja el a megszáradt habot és a ki oldott szennyeződést.

Szőnyegtisztítás után a szőnyeg megújul a színek felfrissülnek.

Száradó habos szőnyegtisztítás
Bízza ránk a kíméletes, de hatékony szőnyegtisztítást!

Száradó habos szőnyeg és kárpittisztítás

Szárazhabos szőnyeg és kárpittisztításA száradó habos technológia egyre inkább elterjedt, kiváltva a sima vizes extrakciós eljárást.

A habképződés lényege, hogy a szőnyegkefére a habgenerátor juttatja a szőnyegsampont, aminek hatására kemény hab képződik a szennyezett szőnyegfelületen.

A hab fogja a szennyeződéseket felvenni a szőnyeg felületéről. Ennek a módszernek nagyon nagy előnye, hogy a szőnyeg annak ellenére, hogy nagyon jól tisztítható, nem nedvesedik át olyan nagymértékben, mint a vizes extrakciós eljárásnál.

Ennek következtében a szőnyeg hamarosan járható állapotba kerül, ezt nem mondhatjuk el a vizes extrakciós eljárásnál.

Kíméletes eljárás szőnyegeinek tisztán tartására

Szárazhabos szőnyeg és kárpittisztítás

Szárazhabos szőnyeg és kárpittisztítás, szakképzett és megbízható kollégákkal.

Kiszállási területek hétköznapokon, egyeztett időpontban. Budapesten, Biatorbágyon, Budaörsön, Törökbálinton, Érden és Tárnokon.

Gyors ajánlatkérés!