Élvezze szőnyegének lágyságát és tisztaságát

Kárpittisztítás, szőnyegtisztítás

Kárpittisztítás, szőnyegtisztítás1. Fázis: Vizes, vegyszeres, alapos mélytisztítás

Első lépésként alaposan át kell porszívózni a kárpitokat. Szőnyegnél, padlószőnyegnél mindenképpen érdemes porolófejes ipari porszívót használni. A porszívón lévő porolófej megmozgatja a szőnyeg szálait,így lehet a legtöbb koszt eltávolítani a szőnyegekből. Sokszor minél nagyobb erősségű háztartási porszívót vásárolnak otthonra. De nem az számít igazán, hanem a szőnyegszálak mozgatása.

2. Második fázis a makacsabb szennyeződések vegyszeres előkezelése, a folttisztítás. Ügyelni kell, hogy mindig az alacsonyabb koncentrátumú vegyszeres oldattal végezzünk próbatisztítást és mértékletesen növeljük a tisztítószer mennyiségét a munkaoldatban, addig, amíg a megfelelő tisztítóhatást el nem érjük vele. Mindezeken kívül még az alábbiakra kell figyelmet fordítani:

a foltok előkezelésénél használjunk erősebb szőrű kefét, amivel fellazítjuk a szennyeződést, így nagyobb hatásfokot érünk el a vegyszeres tisztításnál
a foltkezelést mindig a szennyeződés külső vonalától a középpont felé, körkörös mozdulatokkal haladva kell végezni. Az érdesítés, illetve fellazítás után lehetőleg tiszta pamut vagy mikro szálas anyaggal kell folytatni a tisztítást, ügyelve arra, hogy mindig úgy forgassuk a kendőt, hogy tiszta legyen
rágógumik eltávolításához használjunk fagyasztó sprayt

Harmadik fázis: Az extrakciós, vizet permetező géppel nagy nyomással a portiszta szőnyegszálak mélyére permetezzük a vegyszeres vizet. Ezután az kosszal oldott vizet felszívjuk. Ebben az esetben fontos a nagy teljesítmény. Sok háztartási vizes takarító gépnél kicsi a permetező és szívó teljesítmény, így sokszori tisztítás után lesz csak elfogadható a felület. Ipari vizes takarító géppel hatékonyan lehet a koszt eltávolítani a kárpitból, szőnyegből, padlószőnyegből.

Bízza ránk a szőnyegeinek tisztán tartását!

Kárpittisztítás, szőnyegtisztítás

Kárpittisztítás, szőnyegtisztítás szakképzett és megbízható kollégákkal.

Kiszállási területek hétköznapokon, egyeztett időpontban. Budapesten, Biatorbágyon, Budaörsön, Törökbálinton, Érden és Tárnokon.

Gyors ajánlatkérés!