HuSza Kontúr Kft.

Technológia a takarításban

Budapesti takarító cég

A HuSza Kontúr Kft. magánszemély által alapított vállalkozás, több mint nyolc éves szakmai tapasztalattal és multal van jelen a takarítási szolgáltatások piacán.  Az évek során folyamatosan fejlesztett takarítási technólógiákta használva kiforrt minőségi szolgáltatást nyújt Önnek.

A szolgáltatásaink többet jelentenek a cél eléréséhez szükséges eszköznél. Törekvésünk középpontjában az emberek állnak, akik számára sokoldalú takarítási szolgáltatásokat fejlesztünk ki.

Állandó párbeszédet folytatunk ügyfeleinkkel azért is, hogy új impulzusokat kapjunk, ennek a következetes gyakorlat-orientáltságnak az eredménye: a minőség és megbizhatóság 

Takarító cégünk tudatosan válogatja ki alkalmazottait, mind a szakmai, mind az emberi vonatkozások figyelembe vételével. Fontosnak tartjuk, hogy alkalmazottaink mind anyagilag mint erkölcsileg meg legyenek becsülve.

Ezzel biztosítva Megrendelőink számára a maximális biztonságot és minőséget. Természetesen cégünk a szerződésben felelősséget vállal ezek betartására. Több éve összeszokott, megbízható, szakképzeztt takarító személyzettel állunk rendelkezésükre.

Budapesti takarító cég
Maximális biztonságot és minőséget biztosítunk!

Ellenőrzött takarítási rendszer

Ellenőrzött takarítási rendszer

A Takarítási Csoport által több éve kifejlesztett professzionális épülettakarítási rendszer egy moduláris megbízhatóságon és magas minőségen alapuló takarítási szolgáltatás.  
Minden egy kézből és rendszerben, az ötlettől a szolgáltatásig, tökéletesen egymásra épülve, amely teljes megbízhatóságot biztosít a versenyben álló külsős partnerekkel és versenytársakkal szemben. 

Ez biztosítja az innovatív működést, a nagyfokú hatékonyságot, az abszolút megbízhatóságot és az ergonomikus megjelenést.

Amennyiben takarítási szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését és ajánlatot szeretne kérni tőlünk, az alábbiak szerint tudunk testre szabott árat adni:

  • Helyszíni felmmérése
  • Tanácsadás
  • Már meglévő ajánlatainkról független, objektív szakértői vélemény készítése
  • A leghatékonyabb – mint anyagi, mind funkciónális szempontból – megoldás megtalálása
  • Szükséges eszközök- takarítási technológiák beszerzése, biztosítása
Ellenőrzött takarítási rendszer
Válasszon megbízható takarító céget Budapesten!

Takarítási szolgáltatások garanciával!

Takarítócég Budapesten garanciával

Az elvégzett munkáinkra garanciát vállalunk!

  • Olcsó takarítás Budapesten ?
  • ​Milyen egy megbízható takarító cég ?
  • ​Igényes lakástakarítás ?
  • ​Irodatakarítás után érdeklődik?

Az általunk elvégzett feladatokat teljesítés-naplóban regisztráljuk, így biztosítjuk tevékenységünk dokumentáltságát, nyomon követhetőségét.

A takarítási szolgáltatások minőségi elvégzését a napi, illetve alaptisztítási munkák ellenőrzését koordinálását a cégünk takarítási csoportvezetője és a takarítási vezető végzi.

Munkánkra garanciát jelent az Generáli Biztosító Zrt.-nél kötött, 50 millió forint felsőhatárig érvényes felelősségbiztosításunk.

Takarítócég Budapesten garanciával
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Néhányan, akiknek már segítettünk a stresszmentes takarításban

Vélemények

Az elmúlt több mint 20 év irodatakarítás, lakástakarítás és szőnyegtisztítás alatt többszáz elégedett ügyfélre tettünk szert.
Kérem olvassa el néhányuk véleményét, és legyen Önnek is stresszmentes irodájának, othhonának, szőnyegeinek és kárpítjainak tisztán tartása.