BLOG

Zöld takarítás

Az emberek egy részében kódolva van a tisztaságra való hajlam, szeretik, ha otthonuk rendezett és ezért mindent meg is tesznek. Olykor bizonyos határokat átlépve, saját egészségüket kockára téve erős, mindennel megbirkózó vegyszerekhez nyúlnak, amelyek hosszútávon egészség és környezetkárosító hatással bírnak. Szeretnénk most a „zöldtakrítást” előtérbe helyezni…

Zöldtakarítás

Szerencsére manapság a takarítás kapcsán is egyre gyakrabban jelenik meg a fenntarthatóság kérdésköre. Egyre több gyártó és természetesen felhasználó - takarító cégek, háztartások - használnak úgynevezett zöld eszközöket a takarítás során. Ezeknek a zöld tisztítószereknek és egyéb eszközöknek az az előnye hagyományos vegyszerekkel szemben, hogy nem tartalmaznak sem foszfátokat, sem formaldehideket, és ezáltal a környezetet egyáltalán nem károsítják, nem terhelik.

A környezettudatos emberek számára a jövő már a jelenben van, ami a fenntarthatóság egyik legfontosabb üzenete kell, hogy legyen. A tisztaság olyan alapvető szükséglete az embernek, ami korokon átível és független minden egyéb körülménytől. Az egészségünk és a környezetünk állapota viszont időben korlátok közé van szorítva és ha nem figyelünk arra, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjunk magunk mögött, akkor könnyen kockára tehetjük őket. A zöld technológiával történő takarítás éppen ezért számít innovatív és egyben környezettudatos szolgáltatásnak. Ha lehetőségünk nyílik rá, akkor mindenképpen próbáljuk ki!

Ha Zöldtakarítást rendel és erre a blogra hivatkozik, március hónapban a számla végösszegéből 5% kedvezményt biztosítunk Önnek.

Helyezze kényelembe magát, BIZZA RÁNK A PISZKOS MUNKÁT!

Szóljon hozzá Ön is!

Tájékoztatjuk, hogy hozzászólása csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.